Siirry sisältöön

Karlevy Oy

Karlevy Oy on täysin suomalaisessa omistuksessa oleva yhtiö, jonka koko suunnittelu ja tuotanto on Suomessa. Valmistamme akustisia verhoja erilaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin. Verhomme ovat kaksi- tai kolmikerroksisia ja ne on tehty laadukkaista kankaista. Pystymme tarjoamaan myös avaimet käteen ratkaisuja suunnittelusta asennukseen.

Yritystoimintamme perustuu erilaisten akustististen kokonaisratkaisujen osaamiseen. Ammattitaidolla kehitetyt tuotteemme tarjoavat ekologisen, korkealaatuisen ja räätälöitävän vaihtoehdon eri tiloihin ja tarpeisiin.

Yrityksellemme tärkeintä on luonnonmukaisuus, korkea laatu ja hyvä asiakaspalvelu. Akustisten verhojemme tasalaatuisuus taataan tehdastuotannolla, jossa ympäristöasioihin on kiinnitetty erityistä huomiota koko tuotanto- ja logistiikkaketjun osalta.

Karlevy Oy:n tavoitteena on kehittää terveellisiä, innovatiivisia ja vastuullisesti tuotettuja tuotteita sisustuksellisen akustiikan parantamiseksi.

Karlevyn akustinen verho

Karlevy akustisella verholla on A-luokan äänen absorbointikyky. Se sietää erinomaisesti kosteutta, ja on lisäksi myös erinomainen lämmöneriste. Karlevy akustinen verho toimii myös pimentävänä verhona. Kaikki tämä yhdistyy kauniiseen ulkonäköön, joka luo uusia mahdollisuuksia sisustuksellisesti.

Karlevy akustinen verho on ainutlaatuinen tuote. Se on suomalaista designia, jonka voi asentaa erilaisiin tiloihin jopa kevyeksi tilanjakajaksi. Saat meiltä kodin tai työpaikan akustiikan parantamiseksi turvallisen ja terveellisen vaihtoehdon, joka on tehty Suomessa.

Luonnollinen hiljaisuus

Karlevy akustiikkaverhot luovat luonnollisen hiljaisuuden erilaisiin tiloihin. Ne auttavat poistamaan sisätilojen kaikua, ja lisäävät viihtyisyyttä turvallisella ja miellyttävän pehmeällä tavalla. Kauttamme saat halutessasi myös akustiikkasuunnittelun ja asennuspalvelun.